Здобутки студентів ФЕМ на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт в КНЕУ імені Вадима Гетьмана

Shares

Як відомо, талановита людина талановита в усьому. Тож студентський ректор Іван Новосьолов та студентський декан ФЕМ Денис Павлюк, які займають активну позицію у організації студентського життя та культурного дозвілля молоді ЖДТУ, випробовували свої сили у науковій сфері.

19 квітня 2019 р. на базі ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства». За результатами представлення наукових досліджень, галузева конкурсна комісія відзначила високий рівень робіт Івана (науковий керівник – д.е.н., доц. Наталія Василівна Валінкевич) та Дениса (науковий керівник – к.е.н., доц. Ткачук Ганна Юріївна). Серед конкурсантів із закладів вищої освіти України наші студенти достойно представили ЖДТУ та отримали відповідні відзнаки: Іван – диплом І ступеня, Денис – диплом ІІІ ступеня.

Вітаємо переможців та їхніх наукових керівників та бажаємо не зупинятися на досягнутому, випробовувати свої сили в усіх сферах життя, досягати поставлених цілей та реалізовувати усі життєві плани!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */