Представники АТ «ОЩАДБАНК» виступили перед студентами ФЕМ

Shares

За результатами проведеної стратегічної сесії з бізнес-партнерами факультету економіки та менеджменту університету, 4 квітня 2019 року відбулася зустріч студентів з представниками обласного управління АТ «Ощадбанк», зокрема заступником начальника обласного управління Миколою Шульгою, заступником керуючого відділенням Світланою Клімановою та фахівцем по роботі з персоналом Оксаною Дубовенко.

В рамках проведеного заходу було презентовано основні напрями діяльності АТ «Ощадбанк», його історію, сьогодення, перспективи розвитку. Представлені основні послуги та продукти банку. Важливою частиною запланованої заздалегідь зустрічі було саме визначення кроків для подальшої співпраці університету і банківської установи в напрямку формування фахових компетенцій у студентів в процесі навчання, проходження виробничої практики з можливістю подальшого працевлаштування.

Актуальним питанням на сьогодні є вибудовування дуальної форми здобуття освіти. Тому вже на першій зустрічі представники банку ознайомили студентів із особливостями корпоративної культури, системою навчання і наставництва, можливостями працевлаштування та кар’єрного зростання.

Факультет економіки та менеджменту завдячує партнерам за проведений захід та заохочення до розробки спільних програм та проектів професійної адаптації, розвитку компетенції у студентів університету – майбутніх професійних фахівців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */