Всеукраїнський конкурс бакалаврських та магістерських робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування”

Shares

Шановні колеги! Повідомляємо, що згідно листа Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти” Міністерства освіти і науки Житомирський державний технологічний університет призначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу бакалаврських та магістерських робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування” за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, магістр.

На конкурс можуть бути подані захищені бакалаврські та магістерські роботи студентів-випускників за спеціальністю “Облік і оподаткування” закладів вищої освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі роботи іноземців.

Роботи, що подаються на конкурс, мають бути захищені в 2017-2018 н.р.

Від одного закладу вищої освіти приймається не більше 3 кращих бакалаврських та 3 кращих магістерських робіт за кожним освітньо-кваліфікаційним рівнем. Бакалаврські та магістерські роботи приймаються до 22 жовтня 2018 року (за поштовим штемпелем).

УВАГА! Спосіб відправки: Тільки кур’єрська доставка Новою поштою ДВЕРІ-ДВЕРІ або СКЛАД-ДВЕРІ, за адресою: Житомир, вул. Чуднівська, 103, ауд. 243, Житомирський державний технологічний університет, одержувач Матвієнко Олена Сергіївна, т. 0680337802 з поміткою “На конкурс робіт». ВАРТІСТЬ ДОСТАВКИ ОПЛАЧУЄ ВІДПРАВНИК!

Оргкомітет НЕ ЗДІЙСНЮЄ організацію та фінансування надходження і повернення бакалаврських та магістерських робіт та їх копій.

Оригінали робіт повертаються після конкурсу до закладів освіти за їх рахунок новою поштою.

До бакалаврських та магістерських робіт за кожним освітньо-кваліфікаційним рівнем надається супровідний лист з рекомендацією прийняти бакалаврські та магістерські роботи до участі в конкурсі. У супровідному листі обов’язково вказуються назва роботи, освітньо-кваліфікаційний рівень, ПІБ автора роботи (повністю), ПІБ, вчений ступінь та вчене звання керівника роботи (повністю) та контактний телефон й ПІБ особи, що відповідає за відправку робіт, e-mail. Також необхідно вказати склад Нової пошти, на який будуть відправлені дипломи переможців в разі нагородження бакалаврської, магістерської роботи. Розсилання дипломів здійснюється за рахунок одержувача.

До кожної бакалаврської, магістерської роботи надається анотація, у якій зазначається актуальність, мета, завдання, предмет, об’єкт, наукова новизна, методи дослідження, практична значущість та стислий зміст бакалаврської, магістерської роботи.

За наявності до бакалаврської та магістерської робіт надаються копії публікацій, дипломів переможця різного рівня конкурсів наукових робіт та конференцій автора роботи, довідок про впровадження результатів бакалаврської, магістерської роботи у виробництво або навчальний процес тощо.

УВАГА! Надіслані роботи без дотримання вимог Конкурсною комісією розглядатись не будуть!

Для організації та проведення Конкурсу створюється конкурсна комісія, до складу якої входять науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, наукових установ, підприємств, громадських організацій тощо. Члени конкурсної комісії повинні бути співробітниками кафедр, що є випускаючими за спеціальністю “Облік і оподаткування”, та мати науковий ступінь кандидата або доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.09 “Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)”. Заявки на включення представників закладів вищої освіти до складу конкурсної комісії приймаються до 22 жовтня 2018 року.

Положення про проведення Конкурсу дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів зі спеціальності “Облік і оподаткування”

 

Заявка на участь в комісії

Відомості про роботу

Переможці за освітнім рівнем бакалаври
Переможці за освітнім рівнем магістр

 

До 22 жовтня 2018 року приймаються пропозиції щодо внесення змін до критеріїв оцінки дипломних робіт..

В разі виникнення запитань звертатися за телефонами (093) 3582322, (0412) 24-09-91.

Чекаємо на Вашу участь у Конкурсі!

 

Координатори конкурсу: Голова галузевої конкурсної комісії – перший проректор Житомирського державного технологічного університету, доктор економічних наук, професор Олійник Оксана Вікторівна, тел.: (0412) 24-14-20, е-mail: oov76@ukr.net

Відповідальний за проведення: декан факультету обліку і фінансів, доктор економічних наук, професор Лаговська Олена Адамівна, тел.: 0965382872, (0412) 24-09-95, е-mail: lagovskaya1@meta.ua

Технічний супровід конкурсу: доцент кафедри обліку і аудиту, кандидат економічних наук, Безручук Світлана Леонідівна, тел.: (0412) 24-09-91, 0933582322, e-mail: bezruchuksl@gmail.com

Один коментар до “Всеукраїнський конкурс бакалаврських та магістерських робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування””

  1. Додано 2 документи:
    1) Реєстраційний список учасників Всеукраїнського конкурсу дипломних магістерських
    2) Реєстраційний список учасників Всеукраїнського конкурсу дипломних бакалаврських

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */