Круглий стіл «Особливості ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ у 2019 році»

Shares

У Житомирському державному технологічному університеті 29 вересня проходитиме Фестиваль науки і техніки «SpaceTechFest 2018», в рамках якого одним із ключових заходів є Круглий стіл «Особливості ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ у 2019 році».

Цей тематичний захід відбудеться о 13-00 в актовій залі ЖДТУ. Круглий стіл організовано спільно з Вінницьким регіональним центром оцінювання якості освіти з метою доведення актуальної інформації про особливості складання ЗНО у 2019 році до випускників шкіл, училищ та коледжів.

У ході круглого столу, спікером якого виступає Людмила Марцева, заступник директора ВРЦОЯО, будуть обговорені проблемні питання, які виникають під час процедури реєстрації та у ході складання ЗНО, що є досить корисним на даному етапі, оскільки вже незабаром стартує реєстрація учасників ЗНО.

Усі охочі також зможуть почути актуальну інформацію щодо Вступної кампанії 2019 року, зокрема, як правильно обрати предмети для складання ЗНО, скільки потрібно предметів ЗНО для вступу до закладів вищої освіти, як визначити пріоритетність заяв та ще багато цікавої інформації

Як відомо з 2018 року для випускників коледжів також передбачено обов’язкове складання підсумкової атестації у вигляді ЗНО.

Даний захід буде корисним учителям, батькам старшокласників, випускникам шкіл, училищ та коледжів.

P.S. На заході будуть присутніми ректор, проректори, декани факультетів університету, які з радістю дадуть відповіді на всі ваші запитання.

Приєднуйтеся до нашого свята!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */