Фестиваль науки і техніки «SpaceTechFest 2018»

Shares

Шановні друзі! 29 вересня 2018 року Житомирський державний технологічний університет спільно з Музеєм космонавтики ім. С.П. Корольова та ГО «Асоціація музеїв космонавтики України» запрошують житомирян та гостей міста на яскраве та емоційне свято – другий Фестиваль науки і техніки «SpaceTechFest 2018», спрямований на популяризацію науки та технологій серед дітей та молоді міста Житомира.
Упродовж фестивального дня на вас чекатимуть наукові лабораторії та пізнавальні ігри, військова, поліцейська та рятувальна техніка і обладнання, авіа-тренажер та цифровий планетарій. Ви зможете побачити та спробувати в дії сучасні інноваційні технології 3D-друку, робототехніки, віртуальної реальності, взяти участь у конструюванні великого Lego-робота! А ще смачна їжа, конкурси та безліч цікавих локацій від учасників фестивалю!

В рамках фестивалю ви зможете відвідати пізнавальні воркшопи від провідних технологічних компаній, надихаючі та мотивуючі лекції про розвиток лідерських навичок, впевненості у власних силах і побудові успішної кар’єри від успішних жінок в технологічних галузях.

Усіх, хто цікавиться STEM-освітою запрошуємо на 11-00 до конференц-зали університету на підписання «Технологічного Пакту для розвитку жінок в STEM-компаніях», який ініційований STEM Коаліцією за підтримки посольства Королівства Нідерландів в Україні та у партнерстві з Житомирським державним технологічним університетом.

Майбутніх випускників шкіл, училищ, коледжів та їхніх батьків запрошуємо о 13-00 до актової зали університету на круглий стіл «Особливості ЗНО-2019».

Чекаємо на вас з 10-00 до 17-00 29 вересня в Житомирському державному технологічному університеті за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська, 103.

Буде цікаво, корисно та пізнавально!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */