Гiрничо-екологiчний факультет на фестивалі науки і техніки SpaceTechFest 2018

Shares

В рамках другого щорічного фестивалю науки і техніки “SpaceTechFest” гірничо-екологічний факультет буде радий представити ряд цікавих локацій. Зокрема під супроводом провідних викладачів кафедри екології буде представлено хімічне шоу, на якому проводитимуть захопливі видовищні досліди. А викладачі біології за допомогою мікроскопа беззаперечно доведуть необхідність мити руки після вулиці. Також відвідувачам покажуть як з буденних речей, які зазвичай викидають на смітник, можна виготовити чудові новорічні прикраси і не тільки, надавши їм другого життя.

Гірники познайомлять допитливих з гірничої технікою за допомогою діючих моделей, а ще можна буде побачити справжній алмаз, що виріс у природних умовах. Представники Хорошівського музею коштовного та декоративного каміння більш детально розкажуть і покажуть про мінерали Житомирщини і проведуть вікторину, переможці якої отримають в нагороду справжній мінерал з надр Землі.
Кафедра маркшейдерії покаже, як без складних приладів лише за допомогою звичайної фотокамери можна побудувати тривимірні модель будь-якого об’єкта і підготувати його до друку на 3D-принтері.

Чекаємо на Вас на третьому поверсі головного корпусу ЖДТУ. До зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */