«Ми підготували нову плеяду молодих фахівців», – ректор ЖДТУ про випуск магістрів

Shares

У приміщенні обласної філармонії ім. С. Ріхтера 4 лютого відбувся випуск студентів Житомирського державного технологічного університету, які здобували освіту за ОКР «Магістр».

Дипломи їм вручали ректор ЖДТУ Віктор Євдокимов та заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута, який і сам у минулому закінчував цей навчальний заклад.

«Сьогодні перед вами наші випускники. Це студенти, які навчалися за 21 магістерською програмою (спеціальністю). Святкова атмосфера філармонії, переповнена зала випускників, викладачів, батьків, рідних і друзів та гарний настрій присутніх – вважаю, що урочисте свято вдалося. Це особливий день з присмаком радості та смутку, день який потрапить до автобіографії кожного випускника, день, який потрапить до історії університету. Радіємо тому, що підготували нову плеяду молодих фахівців і сумуємо, адже вони залишили нашу університетську родину! Ми завжди раді бачити Вас у рідній ALMA MATER. Серед наших випускників є багато вчених, меценатів, багато відомих людей, які проявили себе у політиці та в громадській діяльності. І вже завтра ви своїми здобутками теж прославлятимете Житомирщину і свій технологічний університет», – звернувся ректор Житомирського державного технологічного університету Віктор Євдокимов.

Вітаючи випускників ЖДТУ, Ярослав Лагута зазначив: «Сьогодні у вас свято, вже завтра розпочнеться нове цікаве життя. Завтра ви візьмете на свої молоді плечі відповідальність за долю нашого міста, області та держави. Тож бажаю, щоб ваші плечі були міцними, розум – ясним, думки – креативними, інноваційними».

Випускників ЖДТУ-2017 вже традиційно вітали їх наставники – декан факультету обліку і аудиту Олена Лаговська, декан гірничо-екологічного факультету Володимир Котенко, декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Андрій Морозов, декан факультету економіки і менеджменту Олена Денисюк, декан факультету інженерної механіки Олексій Громовий, а також викладачі.

У цей день магістри також отримували щирі вітання від першого проректор ЖДТУ Оксани Олійник, проректора з науково-педагогічної роботи Георгія Виговського та проректора з науково-педагогічної роботи, юридичних та соціальних питань Валерія Ноніка.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */