Студенти ЖДТУ через військових передали дітям на Схід іграшки

Shares

У Житомирському державному технологічному університеті протягом кількох днів студенти зібрали пакунки іграшок, які напередодні новорічних свят відправляться до дітей у зону проведення АТО.

Їх передали військовим, а ті у свою чергу обіцяють  подарувати зібране дітям, що виховуються у дитячих будинках та проживають на території  тих населених пунктів, які постраждала під час ведення бойових дій на Сході країни.

«Ці іграшки потрібні дітям. Все почалося з того, що я написала у Фейсбуці пост-прохання від наших військових про збір іграшок. Нас підтримали не лише студенти технологічного університету, але й житомирські школярі.  Вдалося зібрати за досить короткий час багато іграшок – абсолютно нових чи  у дуже хорошому стані», –  поділилася волонтерка, викладач гірничо-екологічного факультету ЖДТУ Ірина Коцюба.

Варто зауважити, що ініціативу волонтерки підтримали у профспілці студентів та аспірантів Житомирського державного технологічного університету, а далі поширили інформацію серед студентів усіх факультетів.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */