Студент ЖДТУ став кращим молодіжним естрадним виконавцем року в Житомирі

Shares

Напередодні Міжнародного Дня студента у великій концертній студії  «Телецентру» з успіхом пройшов щорічний молодіжний громадсько-мистецький захід “Молодь – за мир і процвітання України”.

Його організували управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, об’єднання творчого розвитку молодих талантів “Академія зірок”.

У глядацькій залі був повний аншлаг, що свідчить про те, що захід вже став традиційним та улюбленим для молодих житомирян і щороку збирає велику кількість своїх прихильників.

У мистецькій частині прозвучали кавер-версії відомих українських хітів “Минає день, минає ніч”, “Тече вода”, “Розмалюй мої сни”, “Європа і Україна”, “Розпрягайте, хлопці, коні”, Країна моя” у виконанні молодіжних співаків.

Вагомою частиною  програми стало найочікуваніше молоддю творче змагання “МОЛОДІЖНИЙ РИНГ-2016”, у якому взяли участь сильні естрадні вокалісти: студентка Київського Національного університету культури і мистецтв  Любов Чайка та студент Житомирського державного технологічного університету Євген Кравчук.

Вони змагались протягом трьох турів, відповідали на цікаві запитання глядачів, а наприкінці заходу усі присутні своїми оплесками визначили переможця у головній номінації “Кращий молодіжний естрадний виконавець 2016 року”.

Ним став студент гірничо-екологічного факультету ЖДТУ Євген Кравчук, який отримав нагороди від обласного та міського управлінь сім’ї, молоді та спорту, а також призи від “Академії зірок”.

Нагадаємо, що вокальний талант хлопця вже давно відзначили на всеукраїнських фестивалях та конкурсах, а також він виступає у складі університетського колективу «Акорд».

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */