ЖДТУ визнали кращим на ярмарку професій «Портал успіху-2016»

Shares

У Житомирському агротехнічному коледжі 15 листопада відбувся ярмарок професій “Портал успіху-2016”. Захід відвідало півтори тисячі абітурієнтів.

Саме для них серед інших свої факультети і спеціальності презентував Житомирський державний технологiчний університет,  а студенти і викладачі ЖДТУ поширювали серед відвідувачів інформаційні матеріали.

Представники Центру розвитку професійної кар’єри, який нещодавно відкрили у ЖДТУ, інформували  присутніх про перспективи працевлаштування студентів у період навчання  університеті та після його закінчення.

Крім того, учні мали можливість пройти професійний атракціон від технологічного університету –  «Пазл компетенцій», де  розбирались зі своїми   професійними, організаційними та особистісними  вміннями та навиками.

Нагадаємо, що цьогоріч організатори змінили формат проведення заходу. При вході відвідувачі ярмарку професій отримували студентський квиток та залікову книжку з картою представлених закладів.

Учасник з таким пакетом документів  міг  здійснити ігрову спробу вступу до омріяного навчального закладу. Після короткого майстер-класу від представників приймальних комісій навчальних закладів, учасники демонстрували свій рівень знань чи практичні навички і   отримували запис до залікової книжки про успішне складання іспиту.

Після подорожі вулицями студмістечка майбутні абітурієнти   оцінювали найпривабливіші навчальні заклади, голосуючи смайликами.

Варто зауважити, що Житомирський державний технологічний університет відвідувачам сподобався найбільше, набравши найбільшу кількість голосів серед усіх представлених на ярмарку  навчальних закладів.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */