На ярмарку студенти ЖДТУ зібрали 2290 грн для вихованців інтернату

Shares

Напередодні новорічних свят студенти гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету влаштували вже традиційний ярмарок солодощів.

Торти, тістечка, млинці, рулети, кекси, печиво, пончики, желе, сік та багато іншого наготували вдома та у гуртожитках завчасно. Вартість домашньої випічки та солодощів — до 10 гривень.

Дівчата в українському вбранні та у віночках спочатку все розкладають, встановлюють цінники, а потім допомагають покупцям визначитися — радять щось із начинкою чи без, з кремом, тощо.

Буквально за кілька хвилин збирається черга зі студентів та викладачів ГЕФу, а також представників інших факультетів. Придбати щось та підтримати студентську ініціативу завітав декан гірничо-екологічного факультету Володимир Котенко.

Усі знають про мету заходу — зібрати кошти на подарунки вихованцям дитячого будинку-інтернату в селі Потіївка на Житомирщині, яким уже тривалий час опікується гірничо-екологічний факультет ЖДТУ. Подарунки мають передати під час візиту в грудні.

«Там дуже талановиті дітки, до яких ми їздимо, спілкуємося і граємося з ними, возимо солодощі, розвиваючі ігри – розповідає студентський декан гірничо-екологічного факультету Руслана Гаврилюк. – У цьому закладі знаходиться близько сотні дітей шкільного віку. Хочемо для них створити святкову атмосферу. Власне, задля цього і проводимо цей ярмарок. Дівчата наготували вдома різних смаколиків. Наші покупці – це студенти ГЕФу та інших факультетів, викладачі і співробітники ЖДТУ. Разом робимо хорошу справу».

За словами Руслани, на ярмарку зібрали 2290 грн.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */