Проект ЖДТУ потрапив до 3-го етапу програми «4 Кроки до Інновації»

Shares

Міністерство освіти і науки та група компаній GrowthUp завершили другий етап спільної навчально-практичної програми «4 Кроки до Інновації».

На другому етапі програми її учасники виконали домашнє завдання – написали проект.

За результатами міжнародних експертів у наступний етап програми пройшли чотири проекти, серед яких проект Житомирського державного технологічного університету: «Цифровий швидкодіючий кореляційно-інтерферометричний радіопеленгатор», підготовлений Ципоренком Валентином Григоровичем і Ципоренком Віталієм Валентиновичем. 

Чотири проекти навчальних закладів  на третьому етапі отримають методичну підтримку GrowthUp та супроводження щодо пошуку інвестора.

Навчально-практична програма «4 Кроки до Інновації» започаткована в рамках реалізації Угоди про партнерство з питань комерціалізації результатів науково-технічної діяльності між Міністерством освіти і науки України та групою компаній GrowthUp.

Міністерство освіти і науки України впевнене, що знання, отримані в рамках програми «4 Кроки до Інновації», підвищили професійний рівень учасників та компетентність у технологічному підприємництві та комерціалізації інновацій.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */