Президент присвоїв викладачу ЖДТУ звання «Заслужений діяч науки і техніки України»

Shares

З нагоди 25-ї річниці незалежності держави Президент України Петро Порошенко  видав указ про відзначення державними нагородами.

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм відзначено і жителів Житомирщини.

Почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» присвоєно Рудзінському Володимиру Васильовичу – завідувачеві кафедри автомобілів і автомобільного господарства факультету інженерної механіки Житомирського державного технологічного університету, доктору технічних наук, професорові. 

Довідка: Володимир Васильович Рудзінський  – доктор технічних наук, професор, академік Транспортної академії України.

В 1970 році закінчив з відзнакою Київський автомобільно-дорожній інститут “Автомобільний транспорт”. В 1991 році захистив докторську дисертацію за темою „Теоретичні основи оцінки ефективності вантажних автомобілів для с/г і обґрунтування параметрів їх конструкції” спец. 05.22.10- «Експлуатація АТ» та здобув науковий ступінь доктора технічних наук.

З липня 1994 року працює професором кафедри автомобілів Київського автомобільно-дорожнього інституту, з 2000 року в Національному транспортному університеті України.

З 1995 року працював заступником директора державного підприємства «Державний автотранспортний науково-дослідний та проектний інститут» у місті Києві. З 2002 р. інститут є нотифікованим Адміністративним органом, а лабораторії інституту виконують функції Технічної служби України за Женевською угодою 1958 р. З 2003 року інститут акредитовано Національним агентством з акредитації України.

З 1 вересня 2011 року працює завідувачем кафедри «Автомобілі і механіка технічних систем».

Основні наукові напрямки: проектування ДТЗ та експлуатація автомобільного транспорту в умовах сільського господарства.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */