Представники ЖДТУ відвідали всеукраїнську зустріч студентських профлідерів

Shares

У Києві протягом 25-28 травня відбулася всеукраїнська навчально-дискусійна платформа «Студентські профспілки України: «інертна» структура чи унікальне об’єднання?»,  участь в якій взяли голова профспілки студентів та аспірантів Житомирського державного технологічного університету Владислав Савіцький, активні студенти Євгеній Кравчук та Вадим Наумчук.

Усі дні заходу були насиченими на різні форми роботи та цікавими на зустрічі. Так, ознайомившись із азами співпраці зі ЗМІ, створенням та ефективним використання профспілкового інформаційного простору, молодь активно досліджувала методи «чорного» PR-ру та навчалася користуватися ними задля створення позитивного іміджу профспілкового лідера. На завершення сесії з інформаційної роботи студенти дізналися про те, як поводити себе перед камерою та виглядати впевнено на будь-якому медійному заході.

Подальша робота студентських профлідерів та активістів була пов’язана з обговоренням презентацій «Профспілки та глобальні цілі України» і «Профспілкові цінності», які спрямовані на розуміння основ економічного та політичного розвитку української держави в сучасному світі, а також на визначення ролі профспілок та їх впливу на ці процеси.

Під час роботи «світового кафе» – «Профспілки на сучасному етапі», «Методи протистояння профспілок владним структурам» до обговорення студентських питань долучилися Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов та Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.

Георгій Труханов наголосив, що освіта – це невід’ємне право молодої людини, а належне фінансування освіти – індикатор далекоглядності влади щодо перспектив держави та її успішної інтеграції у світ.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */