У ЖДТУ обрали нових студентських деканів на факультетах

Shares

У Житомирському державному технологічному університеті протягом минулого тижня на усіх факультетах обрали свої студентських деканів, а вже  31 травня  мають визначитися із кандидатом на посаду студентського ректора.

Відповідна процедура у навчальному закладі проходить щорічно і таким чином формується відповідальний та надійний орган студентського самоврядування з числа найактивніших претендентів. Передбачено, що за рішенням делегатів груп – старост, студентський декан може залишитися на повторний термін. 

Попередньо усі студенти, які виявили бажання скористатися можливістю очолити свій факультет, представили  біографічні відомості про себе, а також розповіли про власні здобутки та успіхи безпосередньо у день виборів.

Отож, студентським деканом факультету інформаційно-комп’ютерних технологій  став Котвицький Олександр (група ПІ-50).

Факультеті економіки та менеджменту  очолив студдекан  Васильчук Святослав (3 курс,  напрям підготовки «Економіка підприємства», група ЕП-41к).

Посаду студентського декана на факультеті інженерної механіки обіймає Костянтин Кузьмич, а на факультеті обліку і фінансів – Костянтин Вербовський.

Гірничо-екологічний факультет у надійних руках студентського декана Гаврилюк Руслани.

Свої посадові обов’язки з побажаннями гарної роботи усім п’ятьом передали їхні попередники – студентські  декани факультетів ЖДТУ 2015-2016 навчальних років  Олег Гаращук, Вадим  Наумчук, Олексій Федоренчик, Ольга Матвійчук, Олег Ярощук.

До слова, окрім студдеканів, було також обрано і їх заступників і так само озвучено інформацію про цих помічників після голосування.

У нові команді разом зі своїм керівником – студентським ректором, студентські декани розпочнуть свою активну роботу в Житомирському державному технологічному університеті.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */