Студенти ЖДТУ ознайомилися з роботою КП «Житомирське ТТУ»

Shares

Студенти груп ЕП-38 та ЕП-38к факультету економіки та менеджменту Житомирського державного технологічного університету нещодавно  відвідали  з екскурсією КП «Житомирське ТТУ».

Директор підприємства Олег Таможський Олег  показав рухомий склад ТТУ, адміністративні та виробничо-ремонтні будівлі, територію навколо них.

«У цехах можна було побачити як повністю оновлені тролейбуси та трамваї, котрі вже днями вийдуть на свої маршрути, так і їх порожні «кістяки», над якими трудяться спеціалізовані «реанімаційні» бригади. Разом з директором вдалося пройти весь шлях створення того, з чим ми стикаємося кожного дня по дорозі на навчання та додому, – розповідає Роман Якимчук, студент спеціальності «Економіка підприємства».  – КП ЖТТУ працює на повну, намагаючись дати пасажирам найякісніші та найбезпечніші послуги. Для цього підприємство має більше 800 співробітників.

Для нас, майбутніх економістів-професіоналів, візит у трамвайно-тролейбусне управління став практичним повчальним заходом, адже саме на прикладі керівників підприємства ми побачили, як потрібно управляти ним, раціонально поєднуючи активний виробничий, економічний процес та турботу про персонал і пасажирів».

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */