На конкурсі «СтудМіс Житомир» першокурсниця ЖДТУ завоювала друге місце

Shares

У 2012 році студентка технологічного університету Світлана Невмержицька  виграла конкурс «СтудМіс Житомир», а також представляла регіон на всеукраїнському етапі конкурсу.

Вже кілька років поспіль вона разом зі своєю командою організовує цей регіональний конкурс краси, талантів та грації серед студенток різних навчальних закладів Житомира.

Цьогоріч конкурс провели 22 травня у драмтеатрі. Попередньо учасниці пройшли кастинг і мали два місяці підготовки та репетицій.

На конкурсі  глядачі і журі знайомилися із 21 конкурсанткою під час кількох виходів. Зокрема, представляли дівчат після дефіле «Чотири стихії: вода, вогонь, земля, повітря», для якого підготували відповідне вбрання.

Також студентки дефілювали у чорних та вечірніх сукнях, а Ольга Тихончук допомогла їм поставити танцювальний номер.

Житомирський державний технологічний університет на конкурсі «СтудМіс» представляли  Ольга Карповець, Ірина Виганяйло, Анастасія Музичук, Світлана Коломієць, Вероніка Михайлова, Марина Ярош, Вікторія Кулаківська та Марія Іванська.

Зокрема, першокурсниця факультету економіки та менеджменту ЖДТУ Марина Ярош, за результатами конкурсу,  має звання  Першої Віце-Міс.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного  університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */