Гірничо-екологічний факультет ЖДТУ з 16-річчям вітали випускники

Shares

У Житомирському державному технологічному університеті студенти й викладачі  спільно відзначали День народження гірничо-екологічного факультету.

Привітати іменинника з повноліттям прийшли також випускники, почесні гості та друзі факультету.

«16 років – це багато чи мало? Однозначної відповіді немає, але я знаю, що за ці 16 років гірничо-екологічний факультет пройшов великий шлях. Ваші випускники працюють на теренах Житомирщини, України і далеко за її межами.  Викладачі цього факультету  – у минулому теж навчалися тут, захистилися і тепер готують собі надійну зміну, – наголосив під час вітального слова проректор з науково-педагогічної роботи Георгій Виговський. – Університет пишається наковими і спортивними здобутками ГЕФу. Від імені керівництва і ректорату Житомирського державного технологічного університету вітаю вас зі святом, бажаю успіхів у навчанні, життя та науці».

Також проректор зачитав список студентів, які отримали грошові премії з нагоди річниці факультету та за досягнення у різних сферах.

Під час концерту студенти факультету підготували театральний номер, по завершенню якого передали декану гірничо-екологічного факультету Володимиру Котенку паспорт ГЕФу.

«Ми святкуємо повноліття. Думаю, що з таким документом тепер житимемо по-новому, – звернувся до присутніх декан Володимир Котенко. – На сьогоднішній день наш факультет розвивається, він активний у всіх сферах життя університету, а наші випускники досягли неймовірних успіхів. Ми пишаємося кожним із тих, кому ГЕФ допоміг чи допомагає реалізуватися у професійному житті. Безумновно, всього цього не було б,  якби не засновник і перший декан факультету Микола Бакка, його наполеглива праця.  Ми продовжуємо його традиції і працюємо на розвиток факультету. Хороший старт у нас вже є, а далі – лише вперед. Наші студенти і викладачі об’їздили усю Європу, Америку у рамках програм академічної мобільності та міжнародної співпраці. У нас молоді викладачі, які знаходять спільну мову зі  студентами. Власне, я сам випускник гірничо-екологічного факультету і випробував на собі усе, про що розповідаю вам».

Декан разом зі спонсором Олександром Онищуком нагородив відзнаками, кубком  і солодкими подарунками  переможців традиційного футбольного турніру, який щороку проводиться на ГЕФі за участю  команд студентів різних курсів та випусників.

Отож, ІІІ місце у збірної команди 3 курсу, ІІ – у 4 курсу, а збірна команда випусників факультету має І місце.

Також вручили подяки студентам за активну участь у профорієнтаціних заходах факультету, а голова профспілки  студентів та аспірантів  ЖДТУ Владислав Савіцький озвучив інформацію про тих студентів, яким виплатять грошові премії від профкому.

«Бажаю вам сил, наснаги, креативності, цілеспрямованості. Студентам – легких сесій, викладачам – тільки всього найкращого у вашій нелегкій праці. Дякую співробітникам деканату за витримку і співпрацю, – зауважив Савіцький. – Знайте, на ГЕФі навчаються і працюють найкращі люди».

Подяки від екологічної інспекції в Житомирській області за підготовку кадрів викладачам гірничо-екологічного факультету вручив заступник керівника цієї установи Сергій Зібалов. Привітала ГЕФ з 16-річчям одна зі співробітниць інспекції – в минулому випусниця гірничо-екологічного факультету.

Грошові премії студенти отримали від заступника голови Коростишівської районної ради Іллі Серпокрилова, а власник ресторану «Історія» – випускник ГЕФу Андрій Говорадло, відзначив студентського декана факультету Ольгу Матвійчук.

Вітання з нагоди свята гірничо-екологічний факультет приймав від ще одного свого випускника – Михайла Пухтаєвича.

У конкурсі стін-газет найкраще себе проявили студенти групи ГГ-17М, у відеоконкурсі – групи ГГ-23, ЕО-33. Подарунки їм передала студдекан Ольга Матвійчук. Також солодощі і призи від «Телеконтакту» отримали учасники і переможці студентського квесту.

Святковий концерт до Дня факультету підготували творчі студенти ГЕФу – Євген Кравчук, Анастасія Сорока, а також колективи ЖДТУ – «Гармонія», «Акорд» та інші.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */