Студентів ЖДТУ ознайомили з можливостями здобуття освіти за кордоном

Shares

У рамках святкування Дня Європи на факультеті обліку і фінансів Житомирського державного технологічного університету 19 травня  провели зустріч зі студентами  «Навчання за програмою «Два дипломи» та «Стипендіальні програми і літні школи Республіки Польщі».

Корисною інформацією зі студентами 3-4 курсів факультету обліку і фінансів, а також факультету економіки та менеджменту ділилися декан  ФОФ д.е.н., проф. Олена Лаговська, завідувач кафедри міжнародної економіки д.е.н., доц. Катерина Романчук та асистент кафедри міжнародної економіки к.е.н. Валентина Ксендзук.

Розповіли про можливість здобуття освіти за кордоном (Сопотська Вища Школа, Республіка Польща) та в Україні в межах реалізації договору між ЖДТУ та польським вищим навчальним закладом за програмою «Два дипломи».

Також присутні мали змогу дізнатися про стипендіальні програми, літні школи та навчально-культурні поїзди до Польщі, завдяки яким навчання стає більш цікавим та різноманітним, а студенти ЖДТУ  можуть отримати професійний досвід і здобути конкурентні переваги на ринку праці як в Україні, так і за кордоном.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */