Житомирський державний технологічний університет допоміг встановити «Рекорд доброти»

Shares

З 14 квітня Житомир офіційно можна називати найблагодійнішим містом країни.  Організатори акції «Рекорд доброти», що проходила протягом 6 годин на майдані Соборному, зуміли об’єднати житомирян заради встановлення рекорду та допомоги онкохворим дітям.

За попередніми підрахунками, участь в акції взяло 27 465 осіб – це більше половини від заявленої напередодні кількості, але й цього вистачило, аби представники Книги рекордів України зарахували результат.

Активними учасниками «Рекорду доброти» стали місцеві школярі та студенти, молодь, громадські активісти, волонтери, колективи підприємств та установ.

Голова профкому Житомирського державного технологічного університету Владислав Савіцький розповідає, що до акції долучилися в.о. ректора Віктор Євдокимов, проректори, декани, студенти із різних факультетів, а також викладачі і співробітники навчального закладу.

«Протягом дня  наші студенти разом з викладачами, з друзями, цілими групами чи компаніями підходили на Соборний майдан чи брали реєстраційні номери у профкомі, реєструвалися, кидали у скриньки зазначені кошти, – відзначає Савіцький. – Звичайно, ідея заходу дуже хороша, адже у першу чергу таким чином збирають кошти на лікування онкохворих діток, а разом з тим можна показати усій країні, що Житомир – це місто небайдужих і добрих людей. Приємно розуміти, що саме з такими людьми маю можливість працювати в технологічному університеті».

За словами Савіцького, до «Рекорду доброти» приєдналося понад півтисячі представників ЖДТУ.

Нагадаємо, що минулого тижня в університеті проводили благодійний марафон і ярмарок на підтримку учасників АТО, на ліки і потреби  яких збирали кошти.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */