Команда ЖДТУ «Політехнік» змагалася у студентській баскетбольнії лізі України

Shares

З 28 по 31 березня в місті Черкаси проводились фінальні змагання дивізіону «Центр» студентської баскетбольної ліги України, участь в яких  взяли 8 найсильніших команд групи «Центр».

Команда Житомирського державного технологічного університету БК «Політехнік» посіла 7 місце серед 40 навчальних закладів дивізіону.  Найкориснішим гравцем команди   Сергій Нагорний (ЕО-32).

Готував команду до змагань  старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту ЖДТУ Олег Миколайович Крупенін.

ЖДТУ – ВДПУ 53:57 (16-9, 7-17, 13-15, 17-16)
ЖДТУ: Нагорний 21 оч, 7 пд; Герасимчук 15 оч, 14 пд
ВДПУ: Кобилянський 23 оч, 9 пд

Переможцем баскетболної зустрічі стала команда Черкаського національного університету.

«Ми вперше проводимо студентський чемпіонат на такому рівні. Після ребрендингу Студентської баскетбольної ліги України. Спілкувався із багатьма гравцями, їм подобається. Вони можуть долучитися до централізованого чемпіонату, відчути себе професійними або напівпрофесійними баскетболістами. У більшості матчів була напружена боротьба. Нібито по результату все зрозуміло, але команди борються до кінця. Що підтвердив і фінал. Далі у нас інші регіональні дивізіони. Очікуємо від них також хорошого баскетболу та якісної організації цих етапів. Це перший такий чемпіонат. І, я думаю, що з кожним роком ми підвищуватимемо планку”, – підбив підсумки турніру президент СБЛУ Павло Томенко.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */