Випускників факультету інженерної механіки ЖДТУ запрошують працювати на заводі металевих конструкцій

Shares

Викладачі і студенти факультету інженерної механіки Житомирського державного технологічного університету відвідали підприємство ТОВ «Житомирський завод металевих конструкцій» ПАТ «УКРСТАЛЬКОНСТРУКЦІЯ». Нині це провідна компанія на ринку металобудівництва України.

Мета візиту   –  ознайомлення із проектами, над якими працює підприємство, заключення договорів про подальшу співпрацю ЖЗМК і  технологічним університетом.

Під час зустрічі були визначені шляхи створення філіалів кафедр технологій машинобудування та металорізальних верстатів і систем  ЖДТУ  на підприємстві.

Зокрема, завдяки цьому   навчання студентів  проходитиме в умовах виробництва, а підприємство стане базою для виробничих практик студентів, наукових лабораторій для магістрів, аспірантів і докторантів університету.

До слова, у 2016 році ЖЗМК  вже запрошує на роботу 25 випускників  факультету інженерної механіки. Бажаючі можуть звертатися  у  відділ кадрів ЖЗМК (вул. Параджанова, 87.

Нагадаємо, що ЖЗМК був заснований в 1972 році. З моменту пуску на заводі було вироблено понад 1млн. тон будівельних металоконструкцій.

Спеціалізація заводу – виробництво металоконструкцій. Виробнича потужність підприємства становить 80 тис. тон конструкцій на рік.

Якість продукції Житомирського заводу підтверджена сертифікатами УкрСЕПРО, а також сертифікатами SchweiBtechnische Lehr und Versuchsanstalt M-V GmbH (Німеччина), що свідчать про відповідність якості конструкції і технологічних процесів вимогам міжнародної системи DIN.

З 2000 року Житомирський завод металевих конструкцій брав безпосередню участь в реалізації низки престижних проектів в сфері будівництва об’єктів різного призначення у великих містах країни та навіть за кордоном:

– виробничий комплекс «Кока-Кола» (м.Київ);
– виробничий комплекс пивзаводу «Оболонь» (м.Київ);
– комплекс будівель заводу з переробки насіння соняшнику компанії «Cargill» (Донецьк);
– фабрика харчових продуктів «Галліна Бланка» (м.Київ);
– сигаретний фабрика «J.T.I.» (м.Кременчук);
– реконструкція Центрального залізничного вокзалу (м.Київ);
– ангар для широкофюзеляжних самолЈтов АНТК ім. Антонова (м.Київ);
– завод «Керамін» по виготовленню керамічної плитки (м.Київ);
– сховище відходів ядерного палива Чорнобильської АЕС (м.Славутич Київської обл.);
– торгові центри BRICOMARCHE, PARVIS, VITERMARCHE (Франція).

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */