Студенти ЖДТУ взяли участь у конференції для студентів-іноземців, що навчаються в українських ВНЗ

Shares

24 березня 2016 року студенти 4 курсу ЖДТУ громадянин Туркменістану Гурдов Мердан і громадянин Танзанії Домінік Джексон Сангуйя взяли участь у конференції проведеній у Міністерстві освіти і науки України для студентів-іноземців, що навчаються в українських вищих навчальних закладах в різних регіонах нашої держави.

Зі сторони міністерства  у конференції взяли участь заступник начальника управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Любов Щітка та директор Українського державного центру міжнародної освіти (УДЦМО) Олена Шаповалова, а з іншої сторони – іноземні студенти з різних ВНЗ України.

Під час зустрічі студенти-іноземці вперше мали змогу безпосередньо поспілкувались з представниками Міністерства освіти і науки України та Українського державного центру міжнародної освіти у неформальній обстановці, що було головною метою конференції.

Під час заходу була проведена година запитань та відповідей, де фахівцями Міністерства і УДЦМО було надано роз’яснення щодо шляхів вирішення найбільш важливих для іноземних студентів питань.

Учасники конференції залишились задоволеними її результатами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */