Наукові роботи студентів ЖДТУ відзначили на всеукраїнському рівні

Shares

Із Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який відбувався на базі Київського національниого торговельно-економічного університету, студентки факультету обліку та фінансів Житомирського державного технологічного університету повернулися з перемогами.

Зокрема, у напрямі «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит» студентка Ольга Степанюк має диплом переможця І ступеня, а Марина Максимчук – диплом ІІІ ступеня, а також подяку  за творчий підхід до навчального процесу та активну участь у конкурсі студентських наукових  робіт.

Також варто відзначити студентів гірничо-екологічного факультету  ЖДТУ, які отримали перемогу  у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, що пройшов 22-25 березня у ДВНЗ «Криворізький національний університет».

Оксана Яцькова  має  ІІ місце в секції «Маркшейдерія» (керівник доц. Криворучко А.О.), у Романа Березюка – III місце в секції «Підземне будівництво» (керівник доц. Хоменчук О.В.), в Миколи Павленка – 3 місце в секції «Відкрита розробка корисних копалин» (керівник доц. Коробійчук В.В.).

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */