На ярмарку у ЖДТУ зібрали 2700 гривень на подарунки для вихованців інтернату

Shares

У травні гірничо-екологічний факультет Житомирського державного технологічного університету святкуватиме свій День народження, але студенти підготовкою до свята зайнялися вже зараз.

Зокрема, 28 березня у холі вузу влаштували благодійну ярмарку, під час якої продавали домашню випічку та солодкі напої.

Усі виручені кошти обіцяють витратити на подарунки для своїх друзів – вихованців дитячого будинку-інтернату в селі Потіївка, яким вже кілька років опікується ГЕФ.

«Там дуже талановиті дітки, до яких ми їздимо, спілкуємося і граємося з ними, возимо солодощі, розвиваючі ігри – розповідає студентський декан гірничо-екологічного факультету Ольга Матвійчук. – У цьому закладі знаходиться більше сотні дітей шкільного віку. Минулого року вони приїздили вітати нас із річницею факультету, влаштували виставку своїх виробів ручної роботи і деякі з них подарували нам. Ми теж не залишили їх з пустими руками і наразі знов плануємо підготувати якийсь сюрприз до їхнього візиту. Власне, задля цього і проводимо цей ярмарок. Дівчата з 3 і 4 курсів наготували вдома тортів, млинців із різними начинками, тістечок, а також зварили компот із сухофруктів та інше. Ціна різна: 5 гривень, 10, 12 чи 15, але за бажанням кожен може кинути у скриньку скільки забажає. Наші покупці – це студенти ГЕФу та інших факультетів, викладачі і співробітники ЖДТУ. Разом робимо хорошу справу».

Загалом, за словами Матвійчук, вдалося зібрати на ярмарку 2700 гривень.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */