Третьокурсники ЖДТУ разом відсвяткували «екватор»

Shares

У Житомирському державному технологічному університеті віднедавна з’явилася ще одна традиція: студенти третього курсу спільно відзначали «екватор» – середину свого навчання у вузі.

Таку можливість для них організував Профком студентів та аспірантів у одному із розважальних закладів міста. У програмі свята – конкурси, розваги, розіграш подарунків, спільне проведення часу у компанії друзів – одногрупників та студентів різних факультетів.

Голова Профкому Владислав Савіцький переконує, що «екватор» студенти святкували завжди, але у такому форматі – вперше.

«Екватор» – це ознака того, що половина студентських років уже позаду, але попереду чекає ще стільки ж. Цей час кожен може використати на власний розсуд – покращити свої показники у навчанні, отримати  певні наукові, спортивні чи культурні здобутки, поїхати на стажування чи практику за кордон, – відзначає Савіцький. – Втім, я переконаний, що попередні роки у ЖДТУ наші студенти провели не менш цікаво й насичено та заслуговують на відпочинок. Власне, з цією метою ми і влаштували спільне гуляння і думаю, що надалі будуть подібні зустрічі щорічно, тим паче самі студенти дуже задоволені такою ініціативою».

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */