Новий КВН-сезон стартував у Житомирському державному технологічному університеті

Shares

У залі Житомирського державного технологічного університету провели фестиваль «Жарт-2015» за участю 11 команд КВН, серед яких гості із Вінниці.

Для всіх було запропоновано зіграти один конкурс  – «фрістайл», а журі обирало трьох переможців і окремо «Кращого актора».

За словами організаторів, нинішня гра  – це можливість познайомити глядачів з усіма командами – представниками різних навчальних закладів міста, які планують брати участь у сезоні.

Після кожної із трьох ігор, команди із найменшою кількість балів, залишатимуть сезон, а кращі зіграють восени у фіналі Чемпіонату Житомирщини. Усі наступні ігри проходитимуть на сцені драмтеатру.

На «Жарті» першою виступала команда «Сідней», яка двічі ставала чемпіонами попередніх сезонів і заявила, що наразі не збирається залишати КВН.

«Ревізора» у кафе «Радуга» і останній день роботи ДАІ показала команда студентів «По-мужски» із Житомирського державного технологічного університету.

Дебютувала на фестивалі команда «Прайм» факультету фізичного виховання та спорту ЖДУ ім.І.Франка, жарти якої про військкомат, армію, десантників, танкістів, урок української мови та Яценюка, присутні в залі зустрічали оплесками.

Команда «Сантиметр счастья» представила номер про декана медичного інституту, лікувати якого приїхали випускники.

Організатори фестивалю подякували адміністрації ЖДТУ за надану можливість провести гру у стінах вузу та гарний прийом.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */