Вихованців дитбудинків зі святами вітали студенти ЖДТУ

Shares

Студенти трьох факультетів Житомирського державного технологічного університету вже встигли навідатися до своїх підопічних у дитячі будинки та привітати їх із новорічними святами.

Представників факультету економіки та менеджменту вітали вихованці будинку-інтернату в селі Тетерівка Житомирського району.

«Завдяки ініціативі студентів та підтримці викладачів факультету було зібрано кошти, на які ми купили солодощі та різноманітні подарунки для наших хлопчиків, – відзначає студентський декан ФЕМ Олег Ярощук. –  Діти також готувалися до нашого приїзду та вивчили багато віршів, а ми у свою чергу представили їм костюмовану виставу з Дідом Морозом та Снігуркою».

До хорошої справи на факультеті інженерної механіки долучилися студенти, викладачі і навіть випускники, які спільно зібрали більше 4 тисяч гривень на подарунки дітям  із Кмитівської спеціалізованої школи-інтернату. З гостинцями декан ФІМ Олексій Громовий, студенстський декан Вадим Наумчук та інші студенти завітали до закладу.

Традиційно в дитячий будинок-інтернат в село Потіївка їздили студенти гірничо-екологічного факультету. На виручені від благодійної ярмарки і акції  по збору макулатури  кошти було придбано подарунки і солодощі для дітвори.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */