Студенти ЖДТУ завоювали призові місця на Кубку України з боротьби самбо

Shares

Збірна команда Житомира та області стала четвертою на Кубку України з боротьби самбо серед юніорів, юнаків, дівчат та дітей старшого віку (1997-98), який  протягом 28-30 серпня  проходив  у місті Суми.

Ці змагання стали відбірковими на чемпіонат світу, який відбудеться  восени в Марокко і зібрали більше трьох сотень спортсмеінв з 16 областей України.

В доробку самбістів  Житомирщини 16 медалей – 5 золотих, 5 срібних та 6 бронзових.

Успішно на Кубку виступили студенти-першокурсники гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету. Під час святкування Дня знань їх особисто привітав ректор вузу Петро Мельничук.

У категорії «Юнаки та дівчата 1997-1999 р.н.» студентка ЖДТУ Гапон Вікторія (60 кг) отримала 1 місце. Дівчина навчається у групі ЕО-35, має грамоту Національної федерації самбо України відповідно за І місце зайняте у Кубку України з боротьби самбо серед дівчат.

У цій же категорії студент ГЕФу (група (ЕО-35)) Гринчук Владислав (60 кг) завоював 3 місце і має відзнаку вз Національної федерації самбо України.

Студентка  4 курсу гірничо-екологічного факультету (група ЕО-31) у категорії «Юніори та юніорки 1995-1996 р.н.» має  Парфенюк Наталія (60 кг) має 2 місце. Вона вже   чемпіонка України з боротьби самбо, срібна призерка міжнародного турніру по дзюдо та майстер спорту України з боротьби самбо.

Загалом команда  Житомира  здобула 4 місце у командному рейтингу.

Тренера, які підготували житомирських спортсменів та чемпіонівдо участі в змаганнях – Голуб В.Ю, Кумечко О.М., Дмитренко С.Г., Соколовська А. та Гончаренко І.В.,Вовнюк В.В.Кудрішов І.А. , Кудрішова Т.В. Житомир ДЮСШ№2, «Динамо», «Авангард».

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */