ІТ-зустріч для студентів ФІКТу Житомирського державного технологічного університету

Shares

Співробітники компанії QAP провели 8 вересня IT-зустріч  у стінах Житомирського державного технологічного університету. До заходу приєдналися студенти факультету інформаційно-комп’ютерних технологій.

Основною темою обговорення було розкриття безмежних можливостей FrontEnd розробки та новітніх технологій.

Анна Шавурська, FrontEnd Tech Lead, Head of Cobalt Production Department, розповіла присутнім про такі мови програмування: HTML5, JavaScript, CSS.

Під час зустрічі студенти отримали ефективні рекомендації щодо розвитку професійних навичок та наступних кроків до омріяної професії, а також мали змогу поспілкуватися з представниками компанії.

«Динамічний розвиток ІТ галузі постійно вимагає нових підходів, якими володіють лише практикуючі розробники. Вже не вперше ми співпрацюємо з QAP ІТ-академією та залучаємо талановитих студентів  до цікавих зустрічей, передаємо їм безцінний досвід, аби в подальшому вони змогли з легкістю долучитися до робочого процесу в ІТ-компаніях світового рівня, – наголошує Андрій Морозов, декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій в ЖДТУ.

Нагадаємо, що  вже вшосте QAP IT-академія відкриває двері для слухачів, що мріють стати справжніми гуру WEB-розробки.   До 20 версеня  QAP спільно з Житомирським державним технологічним університетом  приймає заявки  на безкоштовні курси з WEB-програмування.   Навчання розпочнеться 1 жовтня та триватиме 2 місяці на базі офісу QAP, включатиме в себе ряд теоретичних і практичних занять та охопить наступні напрямки: HTML5, CSS, JavaScript, Git, MVC, Node.js.

Програма курсів складається з наступних етапів:

– Виконання тестового завдання, за результатами якого буде сформовано групу слухачів.

– Теоретичний блок з основних напрямків програмування на базі офісу QAP.

– Ряд практичних занять, спрямованих на закріплення набутих теоретичних знань, під керівництвом викладачів IT-академії.

– Фінальне тестування, оцінювання рівня засвоєних знань та навичок, атестація студентів.

По завершенню курсу, кращі випускники отримають можливість долучитися до команди експертів найкращої IT-компанії міста – QAP. Вже зараз в QAP працюють випускники ЖДТУ, а також слухачі курсів з WEB-програмування.

Довідка про компанію QAP:

QAP надає повний цикл CLM послуг, пов’язаних з розробкою інтерактивного контенту, складною аналітикою, multichannel комунікаціями та CRM синхронізацією. Досвід роботи з міжнародними партнерами  (Cegedim, Salesforce.com, Terrasoft, Veeva) дозволяє розробляти якісний СLM-продукт під потреби конкретних компаній. Місія QAP – підвищувати комерційну ефективність партнерів, надаючи послуги найвищої якості.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */