Студенти ЖДТУ під час концерту зібрали 5 тисяч на лікування 18-річного юнака

Shares

У минулому навчальному році в житомирських вузах та школах проводили різноманітні культурні заходи та акції, під час яких було зібрано більше 30 тисяч гривень на лікування одинадцятикласниці Ольги Дацької.

Подібний марафон днями стартував знову в Житомирському державному технологічному університеті. Однак цього разу фінансова допомога знадобилася 18-річному мешканцю села Кам’янка Житомирського району Володимира Бондарчука. Через нещасний випадок на річці, хлопець отримав страшну травму – перелом тіла С6 хребця, перелом шийних хребців, що зумовило порушення функції тазових органів. Тіло Володимира паралізоване, він перебуває на лікуванні в обласній лікарні. У серпні йому зробили операцію по заміні переломаного хребця на титановий імплантант.  Для того, щоб повернутися до нормального життя, хлопцю необхідно пройти реабілітацію у центрі. Щомісяця на це потрібно понад 90 тисяч гривень, а увесь курс реабілітації займе не менше 100 днів.

«Володимир – кругла сирота. Рідні витратили на лікування усі заощадження, – відзначає один з організаторів концерту в ЖДТУ, голова профспілки студентів Владислав Савіцький. – До нас звернулися за допомогою і ми вирішили влаштувати благодійний концерт для студентів і спіробітників вузу. Квитки продавали по 10 гривень, але кожен міг пожертвувати будь-яку іншу суму. Ми вже мали досвід проведення подібних заходів на підтримку Олі і зараз домовляємося з іншими вузами, аби збирати таким чином кошти і для Володі. Звичайно, 90 тисяч – це дуже велика сума, але ми принаймні не залишаємося осторонь і робимо усе, що в наших силах, аби наблизити мрію юнака – стати на ноги. Загалом нам вдалося зібрати 4977 гривень, які будуть передані на лікування хлопця».

Концерт у технологічному університеті підготували самі ж студенти із колективів «Акорд» та «Гармонія», які вражали своїм вокалом і танцювальними постановками. Не обійшлося і без виступів театральної студії, що діє при ЖДТУ.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */