Студент ЖДТУ Артур Корніюк став дипломантом Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута»

Shares

З 18 по 20 вересня  Маріуполь приймав Всеукраїнський фестиваль  сучасної пісні та популярної музики «Червона рута – 2015», на якому Житомирщину представляв Артур Корніюк.

Це право він здобув під час  попереднього відбору, що проходив у рамках фестивалю в Житомирі в листопаді 2014 року. Тоді у фінал пройшли ще троє виконавців та колектив із Житомирської області, але через фінасові труднощі та ситуацію в прифронтовому Маріуполі, на фестиваль вони не поїхали.

Артур Корніюк родом із Закарпаття, школу закінчив на Вінничині, а навчається в Житомирському державному технологічному університеті, учасник вокального ансамблю «Акорд» (керівник Голуб Л.М.).

Хлопець має власний гурт «ORION», з яким дає концерти, а також виступає під час університетських святкових заходів.  Артур навчається на  факультеті інформаційно-комп’ютерних технологій, група  РА-16. Відзначає, що поїхати на конкурс зміг завдяки фінансовій підтримці керівництва ЖДТУ.

На фестиваль Корніюк підготував 3 пісні – «За Україну», «Єдина» і пісню «Дивак», яка вирізняється своєю оригінальністю. Журі відзначило виконавця за розкриття патрітичної тематики, а у номінації  «Акустична музика» студент ЖДТУ Артур Корніюк став дипломантом.

Хлопець після повернення із конкурсу приймав вітання від друзів та одногрупників, а також подальших успіхів йому особисто  побажав ректор Житомирського державного технологічного університету Петро Мельничук.

Керівництво університету, студентська громада в особі голови студентської профспілки Савіцького В.В. та завідуючого центром культури Колядюка  С.В. ще раз  вітають Артура Корніюка з перемогою і докладуть ще більших зусиль,  аби  життя студентів  ЖДТУ було цікавим, творчим, більш змістовним  у суспільно-культурному напрямку.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */