Команда «NewSystemGroup» перемогла на конкурсі проектів «MtechChallenge» у ЖДТУ

Shares

У Житомирському державному технологічному університеті нещодавно відбувся фінал конкурсу проектів «MtechChallenge», який присвятили застосуванню нових технологій. У конкурсі  взяли участь студенти напрямів підготовки «Програмна інженерія» та «Комп’ютерна інженерія» факультету інформаційно-комп’ютерних технологій.

Кожній  команді була надана назва певної технології, яку протягом тижня потрібно було самостійно вивчити і підготувати демонстрацію, як вона працює. Також  необхідно було розробити фізичний прототип, який ілюструє використання технології на практиці.

Організувати процес підготовки допомагали ментори (студенти другого та третього курсу), які виконували роль менеджерів проектів.

Презентувалися команди такі технології: Smart Education, «Інтернет-речей», Big Data, 3Д-друк, Smart City, криптовалюти, Smart Energy Grid.

Оцінювання проектів проводило журі, до складу якого входили:

  • Олійник О.В., д.е.н., професор, перший проректор ЖДТУ;
  • Антонюк Д.С., директор ТзОВ «ІСМ Україна»;
  • Морозов А.В., к.т.н., декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій;
  • Овезгельдиєв А.О., д.т.н., професор, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії;
  • Плечистий Д.Д, к.т.н., доцент, доцент кафедри комп’ютерної інженерії;

Перемогу, за рішенням журі, отримала команда «NewSystemGroup» з проектом на тему «Big Data». Призерами також стали  команди «Infinity» та «Invisible» з проектами «Інтернет-речей» та «3Д-друк» відповідно.

Усі  переможці отримали призи та грамоти від організоваторів конкурсу, а ТзОВ «ІСМ Україна» – подяку від Житомирського державного технологічного університету за допомогу в організації конкурсу.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */