Для студентів-воркаутерів ЖДТУ влаштували змагання

Shares

На базі Житомирського державного технологічного університету  за ініціативи профспілки студентів 22 вересня влаштували змагання  «Street Workout» та «Crossfit», участь в яких взяли представники різних факультетів та груп.

Поки хлопці демонстрували свої спортивні вміння, силу та витривалість, вболівальники підтримували їх вигуками та оплесками.

За словами голови профспілки студентів Владислава Савіцького, приєднатися до заходу міг кожен бажаючий, але врешті обрати мали лише найкращих.

«На цьому майданчику зійшлися дійсно усі достойні хлопці нашого університету, – каже Савіцький. – Це для нас відносно новий формат проведення змагань, але загалом в місті та країні регулярно проводять такі заходи. Вважаю, що сьогодні варто популяризувати здоровий спосіб життя серед молоді і власними справами та прикладами показувати, що спорт – це здорово».

За результатами змагань третє місце, а також відзнаки та медалі від профспілки, отримав Олег Ярощук  з факультету економіки та менеджменту, друге місце і нагороди  у Ігора Глущенка з факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, а ще один з студент з ФІКТу – Олексій Федоренчик, має заслужене перше місце.

До слова, Ярощук та Федоренчик в минулому році були обрані на посади студентських деканів у студентському ректораті і вміло поєднують свою громадсько-соціальну роботу і з тренуваннями.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */