За допомогою програми студентів ЖДТУ журнал «Фокус» зробив рейтинг шкіл країни

Shares

Відповідно до проведеного дослідження журналом «Фокус» представлено найкращі школи країни. При формуванні рейтингу бралися до уваги два показники: результати зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) і загальнонаціональних олімпіад.

Вихідними даними для розрахунку рейтингу послужили результати ЗНО за 2013-2014 роки представлені електронним проектом Edumeter.

Даний проект був створений студентами напряму «Програмна інженерія» Житомирського державного технологічного університету у співпраці з компанією «ISM Україна».

Проект є одним з чудових прикладів реально працюючих та впроваджених проектів студентів  ЖДТУ.

Він дозволив студентам проявити творчу майстерність та показати свої знання у веб-програмуванні, створивши корисний реально працюючий електронний проект.

Даний проект дозволяє фільтрувати результати рейтингу по областям, районам та містам, що значно спрощує пошук результатів та наглядно представляє рейтинг.

За версією журналу «Фокус», в рейтингу за результатами ЗНО і кількості переможців національних олімпіад, кращим середнім загальноосвітнім навчальним закладом Житомирської області став Житомирський міський ліцей при Житомирському державному технологічному університеті.

Як свідчать результати рейтингу, якісною середньою освітою можуть пишатися не лише великі міста. За оцінками журналу «Фокус», якість навчання в школах, які завоювали місце в рейтингу, дозволяє говорити про конкурентоспроможність таких абітурієнтів не лише в Україні, а й на міжнародному рівні.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */