Доцент ЖДТУ розробляв мікробезпілотні літальні апарати у Вільному університеті Брюсселю

Shares

Науковий семінар «Проектування автоматизованих систем керування мікробезпілотними літальними апаратам» 5 травня провели на базі Житомирського державного технологічного університету.

Серед присутніх  на заході були студенти,  учні старших класів житомирських загальноосвітніх шкіл, викладачі та молоді науковці ЖДТУ і Національного технічного університету України «КПІ».

Семінар розпочався із доповіді доцента кафедри автоматизованого управління технологічними процесами та комп’ютерних технологій Коваля А.В., який розповів про результати його роботи над проектом «Розробка мікробезпілотних літальних апаратів» у Вільному університеті Брюсселю.

Зокрема, було висвітлено питання розробки дизайну мікробезпілотного літального апарату, його аеродинаміки та системи керування. У кінці доповіді Коваль А.В. продемонстрував відео з проведення експериментальних досліджень розробленого літального апарата.

Доповідь викликала значний інтерес серед присутніх та спричинила дискусію щодо перспектив розробки аналогічних пристроїв в Україні, а саме у Житомирському державному технологічному університеті на базі кафедри автоматизованого управління технологічними процесами та комп’ютерних технологій.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */