Студенти влаштували танцювальний флешмоб з нагоди 15-річчя гірничо-екологічного факультету

Shares

Запальні та енергійні танці в університетському дворі влаштували студенти гірничо-екологічного факультету 13 травня.  У джинсах, футболках та майках, а головне у яскравих касках вони на кілька хвилин стали центром уваги усього Житомирського державного технологічного університету.

Учасники флешмобу кажуть, що подібного не було не лише в історії ГЕФу, а й загалом вузу. Свій танець дівчата присвятили 15-річчю рідного факультету. За задумкою, вони зібралися спільно після роботи на кар’єрі і влаштували собі такі розваги. Роль прораба у танцювальній постановці доручили студенту гірничо-екологічного Євгену Кравчуку. Впевнені, що він із завданням впорався.

Хлопець ділиться, що тренуватися і виступати в компанії дівчат йому сподобалося. Підготували танець студентки  Ольга Матвійчук та Олена Лотоцька, а за тиждень під час репетицій його розучили дівчатат з 2 й 3 курсу ГЕФу. Приєдналися до них колеги з інших факультету.

Ольга Матвійчук  розповідає, що спеціально до річниці факультету у ЖДТУ відкрилася виставка творчих робіт, провели футбольний турнір і конкурс на краще селфі з викладачем та шукають кращі вірші про ГЕФ. Традиційно переможців та найактивніших і найрозумніших студентів відзначатимуть під час фінального концерту 14 травня.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */