Співробітники кафедри «Маркшейдерії» ЖДТУ закупили ліки для бійців у госпіталь

Shares

На гірничо-екологічному факультеті Житомирського державного технологічного університету не лише встигають святкувати своє 15-річчя, але й займатися благодійністю.

Зокрема, під час одного із засідань кафедри «Маркшейдерії» було прийнято рішення зібрати спільно кошти на підтримку українських військовослужбовців – учасників АТО на Сході країни.

Таку ідею запропонував викладач Василь Мамрай і його підтримали усі колеги, у тому числі декан ГЕФ Володимир Котенко та завідувач кафедрою Сергій Іськов.

За короткий термін було зібрано 1450 гривень, частину з яких вирішили витратити на придбання медикаментів для Житомирського військового госпіталю.

Перелік тих ліків, яких наразі нема в наявності, але вони необхідні для поранених і травмованих бійців, надала волонтер госпіталю Світлана Іщук.

Вже 13 травня усі препарати зі списку на суму 1000 гривень співробітники кафедри Оксана Івашкіна та Людмила Ковалевич передали через волонтерів у госпіталь.

Решту – 450 гривень, вирішили направити на підтримку родини командира 90 батальйону Олега Кузьміних, який більше ста днів знаходиться у полоні терористів. За цей час його дружина та брат встигли створити спеціальний фонд, завдяки якому збирають і передають кошти сім’ям інших бійців 90 батальйону, що потрапили в полон чи загинули під час оборони Донецького аеропорту. Вони вже здійснили кілька таких виплат по 10 тисяч гривень кожна.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */