Про «Університет дружній до сім’ї» дізналися студенти ЖДТУ під час тренінгу

Shares

Студенти факультету економіки та менеджменту  Житомирського державного технологічного університету Ірина Виганяйло (МО-58), Катерина Шара (УП-19), Катерина Луків (УП-19) взяли участь у тренінгу  «Університет дружній до сім’ї», який проводили на базі ЖДУ ім.І.Франка.

Мета заходу  –  сприяти формуванню бачення можливостей впровадження політики дружності до сім’ї в університеті. Цільовою групою було  представники студентського самоврядування та студентських профспілок навчальних закладів міста Житомир.
«Це одна з актуальних тем сьогодення  –  як поєднати навчання та сім’ю, адже часто, ставши молодими батьками,  студенти вважають, що втратили можливість навчатися. В даному випадку вони потребують підтримки навчального закладу, – відзначає  студентка ФЕМу Ірина Виганяйло. – Дуже сподіваємося, що такий захід був не останнім і звичайно не безрезультатним. Тренінг допоміг поглянути на проблеми матерів-студенток та молодих сімей з іншого боку. Було запроповано багато цікавих ідей,які можна було б запровадити в університеті, аби підтримати молоді студентські родини».

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */