День вишиванки в Житомирському державному технологічному університеті

Shares

Уже другий рік поспіль 19 травня в Житомирському державному технологічному університеті відзначають свій День вишиванки. У студентському ректораті пояснюють, що підтримують загальноміські та всеукраїнські акції, але окремо визначили дату, коли спеціально одягають вишиванки і йдуть в них на навчання.

Вишиті сорочки, блузи, сукні, віночки, стрічки, яскраві аксесуари і хороший настрій – саме таким запам’ятається усім цьогорічний День вишиванки в ЖДТУ. До акції приєдналося кількасот студентів з усіх факультетів, а також представники  органів студентського самоврядування та профспілки,  співробітники деканатів, проректор Оксана Олійник, декан факультету економіки та менеджменту Олена Денисюк та інші.

У такій компанії вони зробили колективне фото у дворі технологічного університету, а далі усі бажаючі відправилися до Монументу слави. Там голова профспілки Владислав Савіцький та студентський ректор Сергій Цвяк разом зі своїми колективами покладали квіти і згадали хвилиною мовчання загиблих у період Другої світової та за весь  час Незалежності України, у тому числі під час проведення АТО у східних регіонах.

Цікаво, що до Дня вишиванки в ЖДТУ по-своєму приєдналися і студенти-іноземці, які навчаються  на різних курсах і спеціальностях. Щоправда, прийшли вони у своєму національному вбранні та анонсували футбольний матч 21 травня. Тоді іноземні студенти будуть грати із командою житомирських студентів.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */