В Житомирському технологічному університеті готуватимуть фахівців із міжнародної економіки

Shares

Вперше в Житомирі  та області у 2015 році факультет обліку і фінансів Житомирського державного технологічного університету проводитиме набір студентів за напрямком підготовки «МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА» на базі повної загальної середньої освіти.

«Висококваліфіковані спеціалісти є запорукою успішного розвитку України. Проте головною перешкодою на цьому шляху є брак фахівців, що володіють сучасними знаннями та можуть працювати у міжнародному економічному просторі», – відзначають в ЖДТУ і додають, що нова спеціальність дозволить якісно планувати міжнародну діяльність, оцінювати її ефективність у міжнародному економічному просторі, а також визначати стратегії ресурсного забезпечення міжнародної економічної діяльності підприємства, обґрунтовувати її перспективні напрямки. Крім цього, здобуті знання дозволять фахівцям встановлювати, підтримувати та розвивати ділові відносини з торгівельними партнерами, міжнародними організаціями, органами влади, розробляти інвестиційні проекти та оцінювати їх ефективність. Кожен по завершенню навчання зможе вільно спілкуватися двома іноземними мовами у професійній діяльності та повсякденному житті.

Англійську та польську студенти поглиблено вивчатимуть з першого курсу. Безумовно,  це стане однією з основних конкурентних переваг фахівця економічного напряму на ринку праці не лише Житомирської області, а й у межах всієї України та за кордоном.

Ще протягом навчання студенти  матимуть можливість можливість брати участь в міжнародних студентських конференціях і олімпіадах, проходити стажування в провідних європейських університетах та мовних школах за кордоном, брати участь в міжнародних освітніх проектах.

Після закінчення навчання фахівець з міжнародної економіки може працювати спеціалістом та керівником спеціалізованих фінансово-кредитних установ (банків, інвестиційних фондів¸ бірж), підприємств (які здійснюють експортно-імпортну діяльність, залучають іноземні інвестиції, мають іноземних бізнес-партнерів), представництв та філій іноземних компаній, органів державної влади.

Для вступу на нову спеціальність абітурієнту  необхідно лише пройти зовнішнє незалежне оцінювання за такими предметами:

  1. Українська мова та література (базовий рівень) (від 100 балів)
  2. Математика (базовий рівень) (від 100 балів)
  3. Іноземна мова (від 100 балів)

DSCF2239

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

 

 

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

Житомирського державного технологічного університету:

Адреса: вул. Черняхівського, 103

Телефон: +38 (0412) 24-14-27, +38 (067) 411-32-95 (приймальна комісія)

Сайт: https://vstup.ztu.edu.ua (приймальна комісія)

Сторінка в соціальній мережі «Вконтакте»: https://vk.com/ztueduua

 

Факультету обліку і фінансів:

Адреса: вул. Черняхівського, 103, кабінет № 332

Телефон: +38 (0412) 24-09-95

Сторінка в соціальній мережі «Вконтакте»: https://vk.com/id192971750

 

Кафедри міжнародної економіки:

Адреса: вул. Черняхівського, 103, кабінет № 231а

Телефон: +38 (0412) 24-09-91

Сайт: https://ztu.edu.ua/ua/structure/faculties/fbso/kme.php

Сторінка в соціальній мережі «Вконтакте»: https://vk.com/id296601047

Електронна пошта: kme@ztu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */