Рецептами лідерства зі студентами ЖДТУ ділився грузинський політик

Shares

В рамках презентації в Житомирі проекту «Клуб молодих реформаторів» його учасники продовжують проводити зустрічі із місцевою молоддю та  активістами.

Зокрема, 19 березня  молодий грузинський політик Гіві Чіковані познайомився зі студентами Житомирського державного технологічного університету та розповів їм про лідерство. Представив гостя керівник КМР Іло Глонті,  який приїздив до Житомира кілька днів тому.

Що значає бути лідером, які риси повинен мати лідер і як взагалі  ним стати, – усі секрети Чіковані розкривав студентській аудиторії ЖДТУ англійською мовою. Час від часу задавав питання і так само просив присутніх відповідати англійською.

«Я цікавився IT і сучасними системами управління ще з раннього віку. Вивчав мови програмування самостійно, у віці 14-15 років я відкрив веб-студію, де створював і в подальшому продавав веб-сайти та програми, – пояснив 22-річний Гіві Чіковані. –  З того часу я став фінансово незалежним. Студія досі успішно працює. Окрім цього, намагався передати здобуті знання в цих сферах іншим людям— навчав програмуванню в Ньютонській безкоштовній школі. Я з впевненістю можу сказати, що нове покоління дуже прогресивне, вільно мисляче і працювати з ними— це чудовий стимул».

Свого часу хлопець навчався в Паризькій школі бізнесу, Кавказькій школі бізнесу, Кавказькій школі бізнесу в Грузії, Інституті Роберта Шумана в Будапешті, школі Конрада Аденауера в Грузії та Німеччині та відвідав сотні тренінгів та семінарів у різноманітних напрямках.

Разом з тим, Гіві Чіковані- засновник і генеральний директор компанії «Nx»,  має власне телешоу «Nx Speaker» на 6 грузинських каналах і є членом політичної партії ЄНР (Єдиний Національний Рух).

«Великі справи у цілому світі починаються з малих речей», – додає Гіві Чіковані. На його думку, є ряд якостей, які мають бути притаманні справжньому лідеру. Їх треба в собі виховувати, тренувати. Рецепт лідерства простий – ціль, амбіції, позитивна енергія, харизма, професійні знання, результат. Втім, це все не дасть результату, якщо нема наполегливості, рішучості, прагнень, мотивації. Той, хто прагне стати лідером, має бути готовий і до труднощів, і до злетів та падінь. Все, що отримуєте в підсумку – результат титанічної праці, і в тому числі над собою та своїм оточенням.

DSCF7163 DSCF7165 DSCF7166 DSCF7172 FbnVbPK3rro

Прес-служба Житомисрького державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */