Аудиторська компанія «E&Y» запрошує на роботу студентів Житомирського технологічного університету

Shares

Для студентів старших курсів, а також аспіарнтів та викладачів Житомирського державного технологічного університету 12 грудня представники аудиторської компанії “ERNST&YOUNG» влаштували презентацію своєї діяльністі та можливостей працевлаштування й кар’єрного росту.

 

Про це все своїм колегам з факультетів обліку і фінансів, економіки та менеджменту розповідали амбасадори  «E&Y» і четвертокурсниці Юлія Кузнецова та Марина Максимчук.

 

Нагадаємо, що це право дівчатат вибороли в листопаді, коли разом з 13 студентами з усієї країни стали фіналістами програми по підготовці амбасадорів та побували на представленні компанії у центральному столичному офісі.

 

Зокрема, вони тепер і представлятимуть «E&Y» в Житомирі, а технологічний університет стате платформою для майбутньої співпраці.

 

Відзнчимо, що компанія «E&Y» наразі лідер з аудиту, оподаткування, супроводу угод та консультування бізнесу. В Україні веде свою діяльність з 1991 року та представлена офісами в Києві й Донецьку. Де працює півстисячі спіробітників.

 

Компанія надає реальні можливості для працевлаштування студентів і випускників. Молода команда й високий рівень професіоналізму, міжнародний досвід і програми обміну, корпоративна соціальна відповідальність, програми розвитку та культурного наставництва – це основні переваги «E&Y», з якими й ознайомили присутніх на зустрічі в ЖДТУ.

 

Кузнецова розповіла про вимоги до кандидатів, які бажають приєднатися до команди лідерів «E&Y»: вища освіта, володіння англійською мовою, прагнення здобувати нові знання та професійні навички.

 

За її словами спочатку необхідно заповнити анкету на сайті «E&Y», яку разом з резюме обов’язково розглянуть, пройти тестування та співбесіду, яку ведуть три фахівці одночасно на трьох мовах – англійській, українській та російській.

 

Щорічно компанія працевлаштовує близько 100 студентів і випускників та пропонує стажування у всіх своїх відділах.

 

Максимчук продемонструвала кар’єрну драбину, де від стажера до партнера можна дійти за кілька років, попередньо ставши спеціалістом та менеджером різних рівнів. Вона надала інформацію і про програми підготовки спіробітників компанії до міжнародної кваліфікації.

 

До слова, «E&Y» співпрацює з багатьма українськими вузами і громадськими організаціями та сподівається, що в переліку надійних партнерів буде й ЖДТУ.

 

Студентам технологічного університету порадили під час зимових канікул відвідувати сайт«E&Y»  – www.ey.com, адже компанія готує для всіх цікавий конкурс, а ще підтягнути свій рівень знання іноземної мови.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */