Студенти Житомирського державного технологічного університету – амбасадори компанії “Ernst&Young” в Житомирі

Shares

Нещодавно одна з найбільших аудиторських компаній світу “Ernst&Young” (EY) провела відбір серед студентів економічного та юридичного напрямів підготовки для участі в програмі “Амбасадор ЕУ” у містах України: Київ, Львів, Дніпропетровськ, Одеса, Чернівці, Тернопіль, Запоріжжя, Житомир, Вінниця, Суми, Полтава. Місія амбасадорів – поширення інформації щодо кар’єрних та освітніх можливостей, які пропонує компанія, а також надання консультативних послуг з різноманітних питань працевлаштування в “Ernst&Young”. Конкурсний відбір на програму передбачав два етапи: 1) підготовка есе на тему: “Чому я хочу представляти компанію ЕУ в своєму місті”, 2) безпосередньо cпівбесіда з представником компанії ЕУ.

q_BO3nK4rdc

Відбір успішно пройшли лише 13 студентів з різних вищих навчальних закладів України. Пишаємося тим, що фіналістами програми “Амбасадор ЕУ” стали Юлія Кузнєцова та Марина Максимчук – студентки 4-го курсу факультету обліку та фінансів Житомирського державного технологічного університету. Вони і представлятимуть компанію ЕУ в м. Житомир. 07 листопада 2014 р. в офісі компанії “Ernst&Young” у Києві відбулася офіційна презентація компанії для цьогорічних амбасадорів. Цікаве спілкування з найбільш успішними працівниками компанії ЕУ поєдналося зі знайомством з амбасадорами з інших міст України під час проведення презентацій. Намічено перші кроки роботи наших студенток як амбасадорів ЕУ.
Перша знайомство з компанією передбачало і перші випробування у формі Escape Quest зі завданнями на логіку, позитивні емоції, а головне – відчуття корпоративного культури ЕУ. В найближчому майбутньому планується презентація компанії “Ernst&Young” та можливостей практики та працевлаштування для зацікавлених студентів старших курсів університетів м. Житомира та області на базі Житомирського державного технологічного університету.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

fskJw-eANwQ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */