Серед студентів ЖДТУ обрали кращого волонтера, науковця, спортсмена та лідера самоврядування

Shares

Цьогоріч вперше на рівні міста з нагоди Міжнародного Дня студента  управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради влаштувало урочистий захід та нагородження кращих представників 17 навчальних закладів Житомира.

Зокрема, начальник управління Ірина Ковальчук разом із заступником міського голови Олександром Бочковським та від імені в.о. міського голови Любові Цимбалюк вітали студентів коледжів, інститутів та університетів  ІІ-IV рівнів акредитації.

Попередньо кожен заклад визначив у себе чотирьох студентів різних курсів, спеціальностей та факультетів, які достойні отримувати високі відзнаки у чотирьох номінаціях –  “Лідер студентського самоврядування”, “Кращий Волонтер”, “Кращий науковець” та “Кращий спортсмен”.

У Житомирському державному технологічному університеті дипломи переможців дійсно отримали кращі із кращих – ті хто своїми знаннями, талантами та діяльність підвищують авторитет вузу і представляють його на всеукраїнському рівні.

Студентський ректор Владислав Савіцький, який уже два роки успішно займає цю посаду, став «Лідером студентського самоврядування». Він навчається на 5 курсі факультету економіки та менедменту.

Третькурсниця гірничо-екологічного факультету Наталія Парфенюк – «Кращий спортсмен». Дівчина вже чемпіонка України з боротьби самбо, срібна призерка міжнародного турніру по дзюдо та майстер спорту України з боротьби самбо.

Студент четвертого курсу факультету компютерних технологій Олексій Кравчук переміг у номінації «Кращий науковець». На його рахунку перемога у 7-ї дистанційній олімпіаді  з програмування мікроконтролерів, що проходила на базі Бійського технологічного університету в Росії.

Не менш почесне звання «Кращий волонтер» отримав ще один студент факультету економіки і менеджменту  – третьокурсник Сергій Цвяк. Він займається організацією донорських акції, допомагає збирати кошти на потреби військовослужбовців, став активним  волонтером благодійного марафону  «Допоможи героям».

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */