Команда «Дружба районов» продовжує КВНівські традиції Житомирського державного технологічного університету

Shares

З новими силами та новою командою «Дружба районів» у нинішньому сезоні ігор КВН заявив про себе Житомирський державний технологічний університет.

Студенти одразу ж кількох факультетів – гірничо-екологічного, економіки і менеджменту та інформаційно-комп’ютерних технологій результативно зіграли у Міському фестивалі першокурсників, де посіли друге місце, а через кілька днів  на великій сцені змагалися за кубки «Жарту-2014».

До слова, фестиваль першокурсників приймав у себе Житомирський державний технологічний університет, а участь в ньому, окрім команди господарів, взяли представники автодорожнього коледжу, ЖДУ ім.І.Франка і військового інституту.

«Діти Корольова» за результатами голосування журі отримали перемогу і в цьому статусі продовжуватимуть боротьбу під час наступних ігор Чемпіонату КВН Житомирщини.

Що стосується «Жарту-2014»,  то там суперниками «Дружби районів» та решти першокурсників стали команди-фіналісти попередніх сезонів і навіть переможці цього фестивалю у минулому році. Втім, юні КВНщики гарно трималися на сцені, а деякі з їх жартів буквально підривали публіку.

Команда ЖДТУ підготувала кілька політичних мініатюр, серед яких жарти про легітимного Януковича із Ростова у масці Дарта Вейдера та промова майбутнього депутата ВРУ. Також «Дружба районів» показала як виглядатиме флешмоб «Ice Bucket Challenge» на Крошні та серед мешканців гуртожитку.

Відзначимо, КВНівський рух у технологічному університеті має свою історію, адже капітан першої команди А.В.Палішев нині професор і  науковий керівник однієї з кафедр ЖДТУ.

Відомі в місті та за його межами команди «Політех», «Степуха», «Йоли-пали», «Білоснішка», «В дрова», «На грані», «Квартет +», «Шо попало» роками створювали позитивний імідж навчального закладу, а тепер  цю справу має продовжити «Дружба районов».

41388517 41415048

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Відео http://ctv.ua/video/item1515.html

Фото http://geometria.org.ua/places/zhog-teleradiokompaniya/events/818602?__redirectCity=zhz

http://geometria.org.ua/zhdtu/events/818281

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */