Конкурс «Королева студентства-2016» виграла Дарія Сероветнік з ЖДТУ

Shares

На сцені драмтеатру в Житомирі 20 листопада влаштували свято дівочої вроди, грації і таланту.

Черговий рік поспіль у місті проводили конкурс краси “Королева студенства”, участь в якому беруть дівчата із різних навчальних закладів, яких обрали після попереднього кастингу.

Цьогоріч було 11 конкурсанток. До заходу вони готувалися протягом кількох тижнів —  представили дефіле, вихід у вечірніх сукнях й танцювально-спортивний номер.

Художник-постановник конкурсу “Королева студенства-2016” у Житомирі — Дар’я Якимчук.

У перерах між виходами глядачачів розважали своїми виступами відомі артисти та колективи.

У складі журі, які й обирали “Королеву студенства”, були партнери та спонсори конкурсу, а також представники ВНЗ міста – ректори та проректори, ін.

Найкраще себе проявила за результатами усіх конкурсів студентка  4 курсу   факультету обліку та фінансів Житомирського державного технологічного університету Дарія Сероветнік.

Саме їй дістався титул “Королева студенства-2016” у Житомирі, стрічка і корона переможниці та передбачений грошовий сертифікат на покупки, подарунки.

Дівчина поділилася, що це її перший досвід участі у конкурсі краси, тож на перемогу навіть не сподівалася, втім після нагородження ще кілька днів була під враженнями.

«Стати королевою студентства усього міста – це дуже почесно і приємно. Звичайно, це хороша можливість перевірити свої сили і стати впевненішою. Я дуже рада, що цей титул отримала саме у статусі студентки Житомирського державного технологічного університету.  На конкурсі мене підтримували рідні й друзі, а ще наш ректор», – ділиться Дарія. 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */