Студентам ЖДТУ розповіли про роль Конституції у житті людини

Shares

Для студентів Житомирського державного технологічного університету 21 листопада представник МГО «Сучасний формат» Жанна Соловйова та провідний спеціаліст Головного територіального управління юстиції у Житомирській області прочитали лекцію на тему “Роль Конституціі у житті людини”.

Нові знання про особливості конституційного процесу в Україні стали передумовою для підвищення правової культури майбутніх економістів та підприємців із ЖДТУ.

Лектори кваліфіковано розповіли про роль Конституції України та її верховенство в усіх сферах життя суспільства, а також презентували кращі міжнародні практики та експертний досвід конституційного процесу.

Подана інформація підвищила почуття причетності до процесів нормотворення та стала важливою передумовою формування правової культури студентів ЖДТУ

Захід проводиться в рамках проекту «Використання світового експертного досвіду та проведення публічних консультацій в процесі внесення змін до конституції України», який реалізує Міжнародний Центр Перспективних Досліджень за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження»

У Житомирі проект підтримала МГО “Сучасний Формат” у співпраці із МЦПД та Головним територіальним управлінням юстиціі у Житомирській області.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */