Студенти ЖДТУ взяли участь у заходах з нагоди Дня Гідності та Свободи

Shares

Сотні житомирян 21 листопада зібрались на майдані ім. С.П. Корольова, аби разом відзначити День Гідності і Свободи та згадати, яким був шлях Євромайдану у Житомирі. Серед присутніх – представники духовенства, влади, громадськості, активісти революцій, а також студенти Житомирського державного технологічного університету разом зі студентським ректором Олексієм Жигадло та профкомом Владиславом Савіцьким.

Захід розпочався спільним виконанням Гімну України. Далі учасники Євромайдану Житомира ділились власними спогадами та розповідями про той період, коли нескорений український народ неодноразово виходив на Майдан з вимогами до тодішньої влади.

Після виступів учасників революцій присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та поставили лампадки до дошки Героям Небесної Сотні.

У продовження формату Євромайдану 2013 року на всіх бажаючих чекав вільний мікрофон і неформальне спілкування біля палаючої бочки.

Варто відзначити, що взимку 2013-2014 рр. студенти Житомирського державного технологічного університету активно підтримували заходи та акції Єромайдану в місті, а також безпосередньо були організаторами деяких із них.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */