Всеукраїнська науково-технічна конференція «Комп’ютерні технології: інновації, проблеми, рішення»

Shares

01-02 грудня 2022 року на базі Державного університету «Житомирська політехніка» в змішаному форматі відбулася Всеукраїнська науково-технічна конференція «Комп’ютерні технології: інновації, проблеми, рішення».  Проведення конференції є традиційним і проходить щорічно. Організаторами конференції є факультет інформаційно-комп’ютерних технологій та факультет комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки  Державного університету «Житомирська політехніка».

У конференції взяли участь представники більше 10 закладів вищої освіти та наукових установ. На конференцію було подано понад 200 тез, які були поділені за такими напрямами:

    • Секція 1 «Математичне моделювання та розробка програмного забезпечення»
    • Секція 2 «Комп’ютерна інженерія та кібербезпека»
    • Секція 3 «Інформаційні системи та технології»
      Секція 4. «Сучасні інформаційні технології в телекомунікаціях та біомедицині»
    • Секція 5. «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті»
    • Секція 6. «Цифрова обробка сигналів в автоматизованих та інформаційно-вимірювальних системах»
    • Секція 7. «Комп’ютерно-інтегровані технології. Приладобудування»

Урочистою промовою відкрив конференцію проректор з науково-педагогічної роботи Державного університету «Житомирська політехніка» Морозов Андрій Васильович, привітав учасників конференції, наголосив на важливості й актуальності наукових досліджень особливо у даний час та побажав успіхів всім учасникам у подальшій науковій роботі.

Також з привітанням до учасників конференції звернулася декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Нікітчук Тетяна Миколаївна та завідувачі кафедри факультетів.

На пленарному засіданні була представлена доповідь к.т.н., доцента, доцента кафедри комп’ютерних технологій у медицині та телекомунікаціях,  Андрєєва О.В. на тему «Особливості використання мікроконтролерів для створення радіоканалів передавання даних в бездротових сенсорних мережах», цікава тема доповіді спонукала учасників до активного діалогу.

Оргкомітет конференції щиро дякує всім учасникам за участь та можливість обговорення актуальних тем досліджень в Україні.

Зі збірником тез можна буде ознайомитись на сайті Державного університету «Житомирська політехніка» у розділі «Наукова діяльність / Конференції».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */